Månedens menu
Månedens menu i november og december
Månedens menu i april
Forret – Macon Villages David Fagot
En ren Chardonnay Bourgogne lavet med fokus på terroir og finesse. Det er en elegant hvidvin med aromaer af hvide eller gule frugter, hvide blomster og en tydelig mineralitet, hvilket giver en god balance mellem fylde, friskhed og kompleksitet. Frisk og krydret næse med spor af citrus. Flot og ren elegance med en intens og lang smag
Hovedret – Pura Sangre 2016, Asensio Carcelen
En kraftfuld, fyldig og moden vin på 17%, lavet på Monastrell druen der vokser på gamle vinstokke i det sydøstlige Spanien. Alle druer håndplukkes fra de bedste marker. De høstes sent så de er tørret en smule ind. Har lagret på egefade i 4 år. Struktureret, kompleks og frugtrig rødvin med masser af intensitet.
Dessert - Magenta Tenuta Maschiangelo
Mødet mellem den fyldige, frugtrige og sødmefulde Montepulciano og amarene kirsebær, har gennem adskillige generationer været en lokal tradition. I Magenta finder du sødme og intensitet. Strukturen er behagelig blød, delikat og absolut elegant. En delikat og lækker oplevelse, hvor sødmen og syren forenes til perfektion.

