Månedens menu


Månedens menu i september

Månedens menu i april

Forret – Pinot Grigio 2023, Terre di Ger

en frisk og livlig hvidvin fra Friuli i det nordøstlige Italien. Vinen har en delikat mørk og krydret aroma, men samtidig med citrus friskhed. I munden findes modne noter af abrikos, nødder og tropisk frugt. Fyldig med lang afslutning. Med sin rene stil og gode balance er den et klassisk eksempel på vellavet Pinot Grigio.


Hovedret –  Chateau Roullet 2015, Canon Fronsa

præsenterer sig i glasset med en mørk rubinfarve, der signalerer intensitet og koncentration. Duften er udtryksfuld og frugtrig, med noter af modne mørke bær, krydderi og en snert af egetræ fra de 14 måneders lagring på fade. Smagen er koncentreret og rund, med behagelig struktur, hvor tanninerne er bløde og velintegrerede mod en fint krydret finish. En solid Canon-Fronsac med dybde - en stilfuld og harmonisk vin med meget at byde på.


Dessert - Birbèt - Demarie

en sød dessertvin fremstillet på de klassiske Amarone druer der har liget til tørre i ventilationskasser inden presning og gæring 3 mdr. senere. Den lagrer i rustfri ståltanke for at fremhæve friskhed og renhed. I glasset viser vinen en dyb, rubin/granatrød farve, som reflekterer dens koncentrerede karakter. Duften er intens og vedvarende med livlige noter af blomme, chokolade og tørrede frugter.

Den Gyldne Okse logo