Månedens menu
Månedens menu i juni
Månedens menu i april
Forret – Busart 2022
Busarts friske syre og citrusnoter komplementerer syren fra de syltede æbler og den røgede laks, mens de krydrede og urteagtige toner harmonerer med mizunaens pebrede karakter og aspargesmayoen. Den lette struktur og elegance gør den til en ideel ledsager til en kompleks forret som denne. Busart er et velafbalanceret og karakterfuldt valg, der vil løfte din forret og give en harmonisk smagsoplevelse.
Hovedret – La Truffiere Chateau Moncanet Fronsac Brodeaux 2018
Fuld smag af kraftig og saftig Merlot, med en dejlig balance mellem syre og bløde Bordeaux tanniner. Dybe frugter - godt med solbær og brombær. Shiitake-svampens umami fremhæver de mørke frugttoner og de let jordede noter i vinen. Attraktiv, charmerende rødvin der først og fremmest smager godt på sin umiddelbare og hyggelige facon.
Dessert - Olimpus Spumante Dolce
Olimpus Spumante Dolce fra Colli Ripani i Le Marche i midt Italien er søde og aromatiske bobler, med en frisk syre, der balancerer vaniljeisens cremede karakter og den søde hvide chokolade. Den har tydelige noter af Moscato, salvie og honning, som komplementerer de flamberede jordbær og citronens syrlighed. Med en alkoholprocent på 7,5 er den let og forfriskende.
