Se vores aftenmenukort
Aften menu
Forretter
Friskhakket dansk wagyu oksekød fra Bomhuset i Rettrup kær ved Skive, Jordskokkechips, Estragon mayo, Sennepskorn, Syltede rødløg, Æggeblommecreme, Sprød salat
Trøffelmayo, Oliven tapenade, Vesterhavsost, Rugbrødschips, Frissé
Tigerrejer, Olivenolie, Chili & Hvidløg, Persille
Tapenader, Asparges, saltede mandler, Urter
3 slags tomat, Cremet burrata, Balsamico glace, Frisk basilikum
Hovedret
Briochebolle, Sliced oksesteak 200g, Unika Koryfé, Kryddermayo, Syltede rødløg, Semi-dried tomat, Frissé salat, Pommes frites, Aioli
Mørt oksekød, Fløde, Paprika, Løg, Svampe, Bacon, Grov kartoffel pavé
Dampet i et hav af vin og friske urter, serveres i bouillonen, Grove fritter, Aioli
Briochebolle, Svampebøf, Sauce ravigote, Syltede rødløg, Semi-dried tomat, Frissé salat, Pommes frites, Aioli
Linguine pasta, Cremet tomatsauce, Parmesan, Sprødt
Trancheret tomahawk på ben til deling Serveres med Madagaskar pebersauce
Mørbradbøf med bacon. Serveres med hjemmelavet bearnaisesauce
Steak – Skåret af Striploin med løgkompot, sauté og pommes frittes.
Serveres med kryddersmør (Café de Paris)
(Synes du også at alt under 450g er pålæg, kan det laves om til en man steak 500g) - Kr. 498,-
Ekstra sauce kr. 35,-
Desserter
Lemon curd, Brændt marengs, Tuille, Sorbet
Kokkens isdessert, Friske bær, Coulis, Ganache
Hjemmelavet vaniljeis, Sorbet, Friske bær
Friske bær, Karamel, Crunch, Sorbet, Flødeis
Udvalgte danske oste, Oliven, Sødt, Sprødt

Børnemenu
Børne menuer
M. fritter og dip
M. revet vesterhavsost
M. fritter og dip
M. fritter og dip
Vaniljeis og jordbær sorbet
