Se vores frokostmenukort
Frokost menu
Retter
2 stegte rødspættefileter, rilette af vesterhavsfisk, håndpillede rejer, smørristet brød, asparges samt sauce tatar
Revet pebberrod, rødbeder, rødløg, kapers og æggeblommecreme
Dampet i et hav af vin og friske urter - serveres i bouillonen. Hertil sprøde pommes frites og aioli
Grillet kyllingebryst, sprød hjertesalat, sprød bacon, croutoner, cæsardressing, Arla Unika gammelknas, brød og smør
Briochebolle, sliced oksesteak 150g, unika koryfé, kryddermayo, syltede rødløg, semi dried tomat, frissé salat, pommes frites, aioli
Brioche bolle,180g dry aged hakkebøf, ketchup, remoulade, dijonsennep, syltede rødbeder, ristet løg, purløg, forårsløg, sky sauce, pommesfrittes med aioli
Briochebolle, rødbedebøf, sauce ravigote, syltet rødløg, semi dried tomat, frissé salat, pommes frites og aioli
Chili/cheddar bagel, sprød salat, røget laks, sauce tatar, asparges og frisk mozzarella
Friskhakket dansk wagyu oksekød fra Rettrupkær ved Skive.
Hertil jordskokker, estragon mayo, sennepskorn, syltede rødløg, æggeblommecreme, sprød salat og pommes frites
Håndpillede rejer, mayo, rogn, æggeblommecreme, citron og grillet brød
180 gram steak, serveret med grove fritter, løgkompot sauté og kryddersmør
Desserter
Hjemmelavet vaniljeis, friske bær, sprødt
Hjemmelavet vaniljeis, sorbet, friske bær
Kokkens udvalg af hjemmelavet sorbet og flødeis
Snacks
Serveret med trøffelmayo

Børnemenu
Børne menuer
Med fritter og dip
Med kryddermayo, agurk og cheddarost - hertil fritter og dip
Serveres med pommes frites og dip
Med bearnaise sauce